elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria participarà en una nova edició de la ‘Fira de les Comarques’ de la Diputació

  • L'esdeveniment se celebrarà del 24 al 26 de setembre en la plaça de l'Ajuntament de València

L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria de Turisme, serà present en una nova edició de la ‘Fira de les Comarques’ que organitza la Diputació de València. Este esdeveniment, que se celebrarà del 24 al 26 de setembre en la plaça de l'Ajuntament de València, té com a objectiu la promoció de les principals destinacions i productes turístics de la província.

Turisme Llíria comptarà amb un estand en el recinte, on donarà a conéixer totes les iniciatives i projectes empresos també per a fer valdre el seu segell de Ciutat Creativa de la UNESCO. A través de dos dels grans atractius de la localitat, com són el patrimoni i la música, es mostraran alguns dels seus principals reclams turístics des de l'àmbit dels esdeveniments musical, com el Concert de les Bandes de Llíria, el Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga eMe (Early Music Of Edeta) o el Festival de Jazz i Altres   Músiques ‘El DesenJazz’.

A més, també s'oferirà una actuació en directe el dissabte a les 12.00 hores a càrrec del Grup de Danses i Rondalla ‘El Tossal’ de Llíria i s'avançaran importants detalls del nou del LLUM Fest (“Llíria Universal Music”), que tindrà lloc el mes de novembre i centrat, en esta ocasió, en la música clàssica contemporània, amb un “Especial Ensembles” commemorant a Gustav Mahler i interpretant les seues simfonies número 1, 4 i 9, sota la batuta de tres directors de Ciutats Creatives de la UNESCO.

D'altra banda, Turisme Llíria també presentarà l'ampli repertori patrimonial de la ciutat, que en els últims mesos ha pogut reobrir els seus diferents monuments i museus sota un estricte protocol sanitari. Els potencials visitants de la ciutat poden realitzar un recorregut per la història a través dels seus diferents punts d'interés turístic: els Mausoleus Romans, les Termes Romanes de Mura, la rèplica del mosaic romà dels “Dotze Treballs d'Hèrcules” en Ca Porcar, els Banys Àrabs, l'església de la Sang, el Forn de la Vila, les pintures gòtiques del Bon Pastor, el palau renaixentista de Ca la Vila, la façana barroca de l'Assumpció, el monestir de Sant Miquel, l'ermita de Sant Vicent o el Museu Silvestre d’Edeta.

El regidor de Turisme, Paco García, ha indicat que “la nostra presència en esta nova   edició de la ‘Fira de les Comarques’ ens permet projectar una extraordinària oferta de música i patrimoni que ofereix activitats al llarg de tot l'any”. “L'objectiu és continuar mostrant a Llíria com un destí perfecte per a aquelles persones que desitgen descobrir la nostra riquesa històrica i cultural de cadascun dels seus racons”, ha explicat l'edil.

Pujar