elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria organitza este cap de setmana una nova edició del programa Amare et Sapere

Llíria organitza este cap de setmana una nova edició del programa Amare et Sapere
  • Oferix visites turístiques guiades en el patrimoni local, amb música i gastronomia

L'Ajuntament de Llíria, en col·laboració amb la Federació del Comerç, ha organitzat, amb motiu de la celebració del dia de Sant Valentí, la quarta edició del programa Amare et Sapere “Enamorats del patrimoni”.

El regidor de Turisme, Paco García, ha explicat que este pròxim divendres 16 i el dissabte 17 de febrer a la vesprada, de 19.00 a 21.00 hores, “Visit Llíria oferirà dos rutes guiades pel patrimoni local, amenitzades amb música, en les quals les parelles que s'apunten podran disfrutar dels espais monumentals del municipi en un atractiu passeig per la història, des de la Edeta romana fins a la Lyria medieval”.

A més, les parelles participants en estes visites d’Amare et Sapere, podran obtindre un sopar gratuït en el sorteig que es farà entre aquelles que prèviament hagen fet la seua reserva en un dels bars o restaurants de la Federació del Comerç de Llíria que participen en esta acció turística.

Les inscripcions per a assistir a estes rutes es poden realitzen en l'App i en la web municipal. Les places són limitades.

Pujar