elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria acull una de les accions centrals de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana

Llíria acull una de les accions centrals de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana
  • La consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha assistit hui a la plantació de diferents espècies al Parc de Sant Vicent

MÉS FOTOS
Llíria acull una de les accions centrals de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana - (foto 2)
Llíria acull una de les accions centrals de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana - (foto 3)
Llíria acull una de les accions centrals de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana - (foto 4)

Llíria ha acollit este matí l'activitat principal, a la província de València, de la campanya ‘Arrelats a tu’ que promou la Generalitat Valenciana amb motiu de la celebració del Dia de l'arbre 2023.

La consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha assistit hui a l'acció de plantació de diferents espècies al Parc de Sant Vicent, en la qual també ha estat acompanyada per l'alcalde de la localitat Joanma Miguel i la regidora de Medi Ambient Consuelo Morató.

Més 160 xiquets i xiquetes de l'alumnat de 4t ESO dels col·legis Sant Vicent i Sant Miquel, i de la Fundació del València Club de Futbol, han participat en esta activitat que servirà per a repoblar este est emblemàtic espai natural del municipi. En total, s'han plantat 800 espècies vegetals de pins, quejigos i lledoners.

L'acció organitzada per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llíria ha comptat també amb la col·laboració del Consorcio Valencia Interior que ha subministrat el compost necessari per a plantar els arbres.

“La nostra ciutat s'ha sumat, un any més, a la celebració del Dia de l'Arbre que pretén també servir per a conscienciar als més joves en la conservació del nostre entorn natural i la sostenibilitat”, ha destacat la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató.

De la mateixa manera, “estes noves plantacions beneficiaran els ecosistemes i la biodiversitat de la zona”, ha recordat.

Pujar