elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament posa en marxa un servici d'informació per WhatsApp

L'Ajuntament posa en marxa un servici d'informació per WhatsApp
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament posa en marxa un servici d'informació per WhatsApp - (foto 2)

  L'Ajuntament de Llíria, per a facilitar als veïns l'accés a l'activitat municipal amb les noves tecnologies, ha posat en funcionament un servici gratuït d'informació per WhatsApp. Els ciutadans que es donen d'alta rebran diàriament alertes sobre l'agenda cultural, bans, actuacions municipals o avisos urgents. Els passos per a subscriure's en esta nova ferramenta estan disponibles en la web www.lliria.es.

  Esta iniciativa complementarà als mitjans que ja existixen actualment per a rebre informació i comunicar-se amb el Consistori edetà. Cal recordar que l'Ajuntament distribuïx cada divendres per correu electrònic una newsletter amb les notícies més destacades de la setmana.

  La subscripció a este butlletí informatiu es pot realitzar també a través de la web municipal que ha canviat el seu disseny i configuració per a fer-la més accessible i intuïtiva. Les seccions del portal es troben en estos moments en el procés d'actualització de continguts.

  La web presenta també la nova imatge corporativa de l'Ajuntament de Llíria. La marca s'ha actualitzat a fi de reforçar l'associació de Llíria a "Ciutat de la Música". Esta nova identitat inclou junt amb l'escut oficial del consistori la imatge d'una dona músic en un kalathos iber de més de 2000 anys d'antiguitat aparegut a Edeta.

  Igualment, d'entre els nous apartats de la pàgina es troba el portal de transparència que estarà pròximament disponible per a la consulta dels ciutadans.

  En el mateix portal digital, l'usuari interessat també pot fer arribar els seus suggeriments i dubtes al consistori a través de la ferramenta de comunicació directa de la bústia ciutadana.

  Totes estes mesures estan encaminades a fomentar la participació ciutadana, facilitar l'accés a la informació municipal i el govern obert.

  Pujar