elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria reforça el seu suport al sector agrari

L'Ajuntament de Llíria reforça el seu suport al sector agrari
  • L'alcalde Manolo Civera ha rebut hui al president de la Comunitat de Regants, José Alfonso Soria

L'alcalde Manolo Civera ha traslladat hui al president de la Comunitat de Regants de Llíria, José Alfonso Soria, tot el suport de l'Ajuntament a les reivindicacions del sector del camp. El primer edil, acompanyat per la regidora d'Agricultura Consuelo Morató, s'ha reunit este matí amb el representant dels agricultors de la zona, en vespres de la manifestació de protesta convocada per totes les organitzacions agràries per a este divendres 14 de febrer a València.

Manolo Civera ha assenyalat que els responsables municipals “també observem amb molta preocupació la crisi que està travessant el sector, perquè a més es tracta d'un dels pilars de l'economia local i és bàsic per al manteniment del medi rural”.

Igualment, “som conscients dels esforços que estan realitzant els nostres agricultors en la modernització dels seus regadius i promoure un desenvolupament rural sostenible amb el medi ambient”. De la mateixa manera, “també hem de demanar als consumidors que aposten pels productes de proximitat, perquè esta situació ha de ser també una responsabilitat de tots”.

Per tot això, “des de l'Ajuntament compartim les seues demandes i ens adherim a les reivindicacions plantejades en la manifestació en defensa del camp, per a fer realment rendible i potenciar l'activitat agrícola”.

El Consistori de Llíria posarà un autobús gratuït per a assistir a la protesta de València que eixirà el divendres a les 9.00 hores des del Pavelló Pla de l’Arc. Les persones interessades a acudir poden reservar la seua plaça a través de la Comunitat de Regants de Llíria.

Pujar