elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria inicia la implantació de la seu electrònica

L'Ajuntament de Llíria inicia la implantació de la seu electrònica

    Treballadors de l'Ajuntament de Llíria han participat hui en la primera reunió de treball per a iniciar el procés d'implantació de la seu electrònica en l'administració local. Este nou sistema permetrà al ciutadà relacionar-se, amb la major senzillesa possible, amb el consistori edetà a través d'un portal digital que els usuaris trobaran en la web municipal.

    El procés d'implantació de la seu electrònica es realitzarà gradualment. La primera part de la seu estarà operativa en l'últim trimestre de 2017 i al llarg de l'any que ve estaran habilitats tots els seus servicis.

    Amb el nou model electrònic, els veïns podran, sense necessitat desplaçar-se fins a l'ajuntament, consultar l'estat dels seus expedients, veure la situació dels seus impostos i realitzar el pagament dels mateixos, o realitzar gestions en el padró, entre altres.

    El regidor de Modernització, Ferran Pina, ha destacat que la posada marxa de la seu electrònica "representarà un gran salt tecnològic per a l'Ajuntament de Llíria, que millorarà la relació entre l'Administració local i els veïns, perquè des de les seues pròpies cases podran gestionar pràcticament tots els servicis que necessiten".

    Pujar