elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria finalitza l'adequació de la pista d'atletisme del Canó

L'Ajuntament de Llíria finalitza l'adequació de la pista d'atletisme del Canó
  • Ha destinat 600.000 euros a través del Pla d'Inversions de la Diputació de València

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria finalitza l'adequació de la pista d'atletisme del Canó - (foto 2)
L'Ajuntament de Llíria finalitza l'adequació de la pista d'atletisme del Canó - (foto 3)

L'alcalde Joanma Miguel i el regidor d'Esport, Nico Marco, han visitat hui la nova pista d'atletisme del poliesportiu El Canó. L'Ajuntament de Llíria ha invertit 599.994 euros en l'adequació i millora d'esta instal·lació esportiva. Esta actuació ha comptat amb una subvenció de 451.203 euros a través del Pla d'Inversions de la Diputació de València 2022-23.

Joanma Miguel ha destacat que este important projecte “suposa una acció més en el pla de millora i modernització dels equipaments de la nostra ciutat per a facilitar la pràctica de diferents modalitats esportives, i que en este cas ha significat una rehabilitació integral de la pista d'atletisme per a poder fomentar el seu ús”.

Els treballs han consistit en l'adequació i pavimentació de tot l'oval de 400 metres i 6 carrers. S'ha instal·lat un tancament perimetral i un sistema de recollida d'aigua. A més, s'ha realitzat el condicionament bàsic de les mitges llunes per a incorporar en una segona fase nous elements per a la pràctica de diferents disciplines d'atletisme.

L'edil d'Esport, Nico Marco, ha assenyalat que, amb la recepció de les obres que s'ha fet hui, “es dona compliment a una reivindicació del gran nombre d'aficionats a l'atletisme que existeixen al nostre municipi, amb el que es millora així l'oferta de les nostres instal·lacions”.

A més, ha destacat que la pista, que estarà disponible per al seu ús a partir de demà, “compleix amb les característiques tècniques per a la celebració de competicions oficials, per la qual cosa ja estem treballant en la seua homologació”.

Finalment, Nico Marco ha volgut demanar a les persones usuàries “fer un ús responsable de les noves instal·lacions per a conservar-les en les millors condicions, ja que no estarà permés trepitjar-les si no és per a la pràctica atlètica”.

Pujar