elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria adquireix un nou camió per a la Brigada de RSU

L'Ajuntament de Llíria adquireix un nou camió per a la Brigada de RSU
  • Ha comptat amb una inversió de 187.429 euros

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria adquireix un nou camió per a la Brigada de RSU - (foto 2)

El municipi de Llíria ha reforçat el servei de replega de residus urbans amb l'adquisició d'un nou camió per a la Brigada de RSU. La compra del vehicle, que permetrà modernitzar la flota d'este servei municipal, ha suposat una inversió de 187.429 euros, i ha estat subvencionada amb 114.012 euros a través del Pla d'Inversions 20-21 de la Diputació de València.

Amb este, són ja tres els vehicles que l'Ajuntament ha incorporat en els últims anys per a millorar la replega de residus i modernitzar la flota.

A l'acte de recepció del nou camió van assistir l’alcalde de la localitat, Joanma Miguel, i el tinent alcalde Paco García, juntament amb el responsable de la Brigada de Residus Sòlids Urbans i operaris d'esta, als quals se'ls va impartir una formació pràctica de com utilitzar les eines de la maquinària i com funciona l'equipament d'esta.

El nou vehicle té una capacitat neta de la càrrega de 16 metres cúbics i està equipat amb l'última tecnologia, amb la incorporació de càmera de visió posterior, sensors de seguretat per a les persones operàries, recollida de multi contenidors i funcionalitat per a diversos tipus de càrrega.

L'alcalde Joanma Miguel ha assenyalat la importància d'estes inversions que “permeten al personal públic treballar amb els millors mitjans materials per a desenvolupar de manera òptima les seues funcions”.

 

Pujar