elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial

Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial
  • El president de la Federació de Comerç de Llíria, substitueix a Francesc Ferrer al capdavant de l’entitat centenària

Juan Motilla, fins a la data vice-president d’Unió Gremial ha sigut escollit nou president de l’entitat en l’Assemblea General de 2020 que es va celebrar passat 2 de març al saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes Blanques, a l’Horta Nord.

El comerciant, Juan Motilla, nascut en valènica el 1968 i de formació tècnica especialista, té una ampla trajectòria en el món de l’associacionisme comercial, i ha sigut un  valor actiu dins de la Unió Gremial on, durant els darrers anys ha estat al capdavant dels projectes en matèria de digitalització del comerç valencià de l’entitat.

En la seua primera comunicació com a president d’Unió Gremial, Juan Motilla ha destacat la gran feina de Francesc Ferrer en la vertebració de les associacions i gremis al llarg del territori valencià i ha anunciat que es centrarà en consolidar a la Unió Gremial, com a la patronal valenciana del comerç i com a l’entitat multisectorial, dels gremis, la indústira i el treball autònom, al servei de la gent i de les associacions, “amb la independència i llibertat que caracteritza l’entitat que només es deu a les seues organitzacions membres i a la gent que en forma part”.

Motilla, també ha volgut destacar el treball que es porta fent en els darrers anys, de la ma d’ATA, representada en l’Assebmlea pel seu President en la Comunitat Valenciana, Alberto Ara, en la defensa de les treballadores i treballadors autònoms.

També va assenyalar la importància que el comerç local té per la seua vocació de servei i com a agent social dels pobles i ciutats i s’ha dirigit a Fernando Móner d’AVACU  i a Vicente Inglada d’UCE, ambdós presents en l’acte, com a representants de les associacions de consumidors i a la resta d’agents socials per tal de posar en valor les virtuts del comerç valencià.

A l’acte també va assistir la Directora General de Comerç, Consum i Artesania, Rosana Seguí, que va destacar l’ampla participació de les entitats que formen part d’Unió Gremial i el valor de l’associacionisme en la defensa del comerç local.

El sotssecretari de la Conselleria d'Economia, Natxo Costa també va voler estar present en esta 107 Assemblea General d’Unió Gremial.

MÉS FOTOS
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 2)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 3)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 4)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 5)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 6)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 7)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 8)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 9)
Juan Motilla, nou president d’Unió Gremial - (foto 10)
Pujar