16 d’octubre de 2019 16/10/19

El Gran Fons de Llíria celebra la seua 16a edició el 15 de juny

El Gran Fons de Llíria celebra la seua 16a edició el 15 de juny - (foto 1)
  • Les inscripcions es poden realitzar a la botiga Twinner Edeta Llíria, al pavelló Pla de l’Arc o en el portal www.cronorunner.com

El running té una nova cita a la capital del Camp de Túria amb la 16a edició del Gran Fons-Premi Juan Alcocer Roglá, que se celebra el pròxim dissabte 15 de juny, organitzat, un any més, per l’Ajuntament de Llíria i el Grup Esplai Atletisme Edeta.

La carrera, que forma part del XI Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2019, repetix la fórmula d’una doble modalitat. Per una banda, es correrà la prova reina, el Gran Fons, de 15.000 metres de recorregut. I, per altra banda, hi haurà una competició de 8 quilòmetres, que es va estrenar en l’edició del 2018.

Les dos modalitats de la categoria absoluta del Gran Fons de Llíria arrancaran a les 19.30 hores, amb inici i final al pavelló Pla de l’Arc. Però abans, des de les 17.30 hores, tindran lloc una sèrie de carreres prèvies, amb recorreguts d’entre 250 i 1.800 metres, per a les categories infantils, amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva des de la infància.

Les inscripcions es poden realitzar en el portal web www.cronorunner.com fins al dimecres 12 de juny o, de manera presencial, a la botiga local especialitzada en esport, Twinner Edeta, o al pavelló Pla de l’Arc.

El XVI Gran Fons de Llíria recorrerà les vies urbanes i rurals del municipi, passant també pel parc de Sant Vicent, en una gran festa de l’esport, on també hi haurà premis per als clubs amb major nombre de participants.

ocultar
El Gran Fons de Llíria celebra la seua 16a edició el 15 de juny
Pujar