elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Eva Górriz rep el Premi Grattia Maximilla 2023

Eva Górriz rep el Premi Grattia Maximilla 2023
  • L'Ajuntament de Llíria ha entregat també esta vesprada els premis dels concursos del Dia de la Dona

MÉS FOTOS
Eva Górriz rep el Premi Grattia Maximilla 2023 - (foto 2)

En la vespra del 8M, l'Ajuntament de Llíria ha entregat, esta vesprada, els guardons del Dia Internacional de la Dona 2023. La huitena edició del Premi Grattia Maximilla ha recaigut en Eva Górriz Porta, responsable del taller municipal per a persones amb problemes de salut mental i fundadora i presidenta de l'Associació Pentagrama que enguany compleix deu anys.

El municipi ha volgut reconéixer la labor d'Eva Górriz, tant en el taller com en l'associació Pentagrama, com a exemple de dona dedicada a millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones usuàries del programa i suport als seus familiars, en el seu compromís contra l'estigmatització del col·lectiu i per a afavorir la seua autonomia personal.

El Consistori de Llíria concedeix anualment este guardó per a posar en valor la trajectòria d'aquelles dones que han destacat en diferents àmbits socials, trencant prejudicis socials i promovent la igualtat. Esta edició estava dedicada a la implicació solidària en la salut mental.

Concursos de cartells i fotografia

A més, s'han entregat els premis del XXII concurs de cartells i del XVI de fotografia del 8 de Març, en este acte presidit per l'alcalde Joanma Miguel.

En el primer, en la categoria de fins a 16 anys, ha resultat guanyadora Noelia Pérez Cervera amb l'obra “Lluita contra la violència”, mentre que en local ha sigut guardonada Fàtima Zahara El Hariri amb “Continua lluitant”. En la modalitat B, per a persones majors de 16 anys, Juan Diego Ingelmo *Benavente ha obtingut el premi de la categoria primera amb “Ocho”, i Ana Márquez Real en local amb “Esto no se cura con flores”.

Pel que respecta al concurs de fotografia, en categoria primera, ha sigut premiada Ruth Barrachina Navarro per “En la cuina”, mentre que el guardó en local ha recaigut en Álex Conwey per “Translúcida”.

La mostra amb els treballs presentats es podrà visitar en el segon pis de Ca la Vila fins al pròxim 15 de març. Igualment, l'acte d’entrega de premis ha comptat amb diverses actuacions musicals com la que ha oferit el Cor Inclusiu "*Batukarang" de Pentagrama.

Pujar