elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen les obres de millora dels accessos a La Clotxa del Cossi y Sant Gerard

Finalitzen les obres de millora dels accessos a La Clotxa del Cossi y Sant Gerard
  • El vial ha quedat totalment restituït, senyalitzat i repavimentat entre les dos rotondes de les urbanitzacions, amb una inversió de 109.826 euros

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres de millora dels accessos a La Clotxa del Cossi y Sant Gerard - (foto 2)

L'Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres de millora i repavimentació del vial que dona accés a les urbanitzacions de La Clotxa del Cossi i Sant Gerard. Este camí fa de ronda este en estes dos zones residencials i és transitat diàriament per multitud de vehicles.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, “l'actuació estava emmarcada dins del Pla d'Inversions de la Diputació de València 2022-23, que s'ha prorrogat fins a 2024, i comptat amb un pressupost de 109.826 euros”.

“El Consistori ha dut a terme esta intervenció a causa de la deterioració del vial, no sols per l'intens trànsit diari que suporta i el temps transcorregut des de l'última pavimentació, sinó també per la realització fa unes dècades de nous col·lectors i obres de connexions que havien deixat en mal estat la via”, ha afegit l'edil.

L'Ajuntament de Llíria, dins de les actuacions que està desenvolupant per a millorar els accessos a les urbanitzacions, va licitar, a la fi de l'any passat, estes obres de repavimentació amb incorporació de mesures de pacificació del trànsit de la via urbana. Els treballs s'han executat estes últimes setmanes i han finalitzat estos dies amb la col·locació dels senyals que restaven.

En este vial, que limita amb el sòl no urbanitzable i que és utilitzat massivament per a l'accés estes urbanitzacions, també hi recauen habitatges que, a partir d'ara, comptaran amb una nova pavimentació a més de la col·locació de reductors de velocitat tipus llom d'ase.

Pujar