elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat celebra la seua assemblea general a Llíria

La Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat celebra la seua assemblea general a Llíria
  MÉS FOTOS
  La Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat celebra la seua assemblea general a Llíria - (foto 2)

  El centre Multiusos de Llíria ha acollit este matí l'assemblea general de la Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana. L'organització ha celebrat en esta jornada la festivitat del seu patró Sant Vicent Ferrer, amb un programa que s'ha completat amb una missa a l'ermita de Sant Vicent i un dinar de germandat a un restaurant de la localitat.

  L'alcalde Manolo Civera ha participat, junt amb el president de la Federació José Antonio Andújar, en esta junta general que també ha comptat amb la presència en la seua clausura del secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez.

  El primer edil de Llíria ha reafirmat "el compromís de l'Ajuntament amb els regants valencians". "En esta jornada, volem manifestar el nostre total suport al sector agrícola, perquè creiem que és molt important per a la nostra economia i la seua activitat necessita les ajudes que li permeten treballar en condicions per a ser competitiu i rendible".

  Però a més, ha volgut ressaltar "la labor de les comunitats de regants en favor del medi ambient, com la de la Font de Sant Vicent de Llíria en la seua tasca de manteniment del brollador que tant estimem els edetans".

  Pujar