elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Seu Electrònica oferix un nou servici per al pagament dels tributs municipals

La Seu Electrònica oferix un nou servici per al pagament dels tributs municipals

  Permetre el pagament online dels impostos i tributs municipals. És l'objectiu del conveni de col·laboració firmat entre l'Ajuntament de Llíria i Caixa Popular, un pas més en la implantació de la nova seu electrònica.

  D'esta manera, l'alcalde Manolo Civera i la directora de l'oficina local de Caixa Popular, Alicia Alfaro, van rubricar este acord pel qual l'entitat financera prestarà el servici d'esta passarel·la de pagament, sense cost per al consistori.

  L'Ajuntament de Llíria va posar en marxa, el passat 1 de desembre, la seua seu electrònica en una primera fase, per a facilitar l'accés del ciutadà a l'administració per mitjà de mitjans telemàtics. Ara, afig una nova de les operatives previstes, el servici de pagament online dels impostos municipals, que està disponible en l'àrea de Tributs i Pagaments de la Seu Electrònica.

  "Açò significa que, si el contribuent ja tenia accés a consultar els conceptes pels quals tributa o l'estat dels seus rebuts, amb la implantació d'este sistema podrà pagar-los sense haver de desplaçar-se al seu banc o a l'oficina de recaptació", ha aclarit l'alcalde Manolo Civera.

  Esta passarel·la de pagament es basa en el sistema d'autenticació 3D Secure intel·ligent, la qual cosa permet pagaments telemàtics directes, senzills, i sobretot, segurs, durant les 24 hores del dia tots els dies de la setmana.

  Pujar