elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Conservatori de Llíria inicia el curs amb 252 estudiants

El Conservatori de Llíria inicia el curs amb 252 estudiants
  • L'alcalde Joanma Miguel i l'edil Paco García han visitat el centre que reprén les classes amb l'innovador projecte de coordinació horària

MÉS FOTOS
El Conservatori de Llíria inicia el curs amb 252 estudiants - (foto 2)

El Conservatori Professional de Música de Llíria, de la Xarxa de la Generalitat, va iniciar ahir les classes lectives del nou curs que comptarà amb 252 estudiants. Amb motiu del començament de l'exercici acadèmic 2023-2024, l'alcalde Joanma Miguel i el regidor d'Ensenyaments Artístics Paco García, han visitat el centre.

Segons ha explicat l'edil de l’àrea, la direcció del Conservatori “ha realitzat una gran labor amb els preparatius perquè la tornada a les aules haja sigut ordenada i amb la vista posada en les noves iniciatives que s'han programat per a esta etapa”.

García ha apuntat que este curs “s'ha implantat a Llíria el projecte innovador de coordinació horària junt amb diversos centres educatius de la localitat que comparteixen alumnat amb el Conservatori, amb l'objectiu que estos estudiants de música puguen compaginar horaris lectius entre tots dos i disposar de més hores lliures a les vesprades”.

Igualment, en este curs, la Conselleria d'Educació ha incorporat a 5 nous docents, que reforçaran la plantilla de professorat del centre en diferents especialitats: Llenguatge Musical, Piano, Banda/Orquestra, Història de la Música i Cor.

Una altra novetat que també ha introduït l'equip directiu, amb la finalitat de facilitar l'estada en el Conservatori, és la dotació de taquilles adaptades a tot tipus d'instrumental per a l'alumnat, perquè es puga depositar en les mateixes i els estudiants puguen assistir a les classes teòriques sense haver de portar-los amb si. Estes taquilles estan preparades per a poder albergar instruments de xicoteta grandària, com una flauta, o fins de gran format, com una tuba.

Finalment, l'alcalde de la localitat, Joanma Miguel, ha manifestat “la voluntat de l'Ajuntament de Llíria de continuar col·laborant amb el centre en la coordinació d'activitats musicals que ajuden a la formació i perfeccionament de l'alumnat, amb concerts, classes magistrals, intercanvis i el desenvolupament del projecte Erasmus+”.

Pujar