elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centenars de persones participen en la Baixà de Sant Miquel

Centenars de persones participen en la Baixà de Sant Miquel
  • L'alcalde Manolo Civera i membres de la corporació han assistit també a este tradicional acte de les festes patronals de Llíria

La tradicional Baixà de la imatge de Sant Miquel, des del seu Reial Monestir, ha tornat a reunir esta vesprada a centenars de persones. L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i edils de la corporació municipal han participat també en este popular acte que marca la recta final de les festes patronals. 

Com és habitual, la trobada de Sant Miquel amb la imatge de Sant Vicent Ferrer, copatró de la ciutat, ha sigut un dels moments més emotius del trasllat. En este lloc, l'Orquestra de Plectre “El Micalet” ha oferit una actuació en honor a tots dos sants. Posteriorment, ja a la parròquia de l'Assumpció, s'ha realitzat el pregó de les festes religioses i s'ha oficiat una missa. 

La ciutat de Llíria ja està preparada per a viure demà amb diversos actes la festivitat de Sant Miquel, dia gran les seues festes patronals, en una jornada on s'espera a més la visita milers de pelegrins al monestir. La solemne processó en honor al patró, a la vesprada, posarà pràcticament el tancament a les celebracions d'enguany.

 

Pujar