29 d’octubre de 2020 29/10/20

Mª Carmen Tórtora i Ángela Fernández seran les falleres majors de Llíria 2018

Mª Carmen Tórtora i Ángela Fernández seran les falleres majors de Llíria 2018 - (foto 1)

    Comencen els preparatius per a les Falles de 2018 a Llíria amb la designació de les seues màximes representants. Mª Carmen Tórtora Nebot de la comissió Plaça Pedralba i Ángela Fernández Menor de la Falla avinguda dels Furs i voltants, seran la fallera major i fallera major infantil, respectivament, de la ciutat per a l'any que ve.

    L'elecció, que s'ha celebrat esta vesprada en el saló de plens de Ca la Vila, s'ha realitzat per primera vegada de forma pública en un acte obert a tota la ciutadania. A més, el sorteig entre les candidates presentades s'ha retransmés en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Llíria.

    L'alcalde Manolo Civera li ha comunicat per telèfon la notícia a Mª Carmen Tórtola, que no ha pogut assistir a l'acte, mentres que Ángela Fernández s'ha assabentat de la seua elecció en la mateixa casa consistorial.

    En l'acte han participat també l'edil de Festes Pedro Vicente, el president de la Junta Local Fallera Manolo Romero, i les actuals falleres majors de Llíria, Ana Guijarro i María Monfort.

    Pujar