elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranquen els itineraris d'emprenedors organitzats per la Mancomunitat

Arranquen els itineraris d'emprenedors organitzats per la Mancomunitat
  MÉS FOTOS
  Arranquen els itineraris d'emprenedors organitzats per la Mancomunitat - (foto 2)

  L'Acord Territorial d'Ocupació 'Xarxes per a l'Ocupació' està treballant per l'ocupabilitat a la comarca. Entre moltes altres accions, recentment han començat a treballar amb els emprenedors.

  'Emprenem en Xarxa' compta en aquests moments amb dos grups actius que ja estan en marxa per a convertir la seua idea de negoci en realitat. Un dels equips s'ha format a Llíria i l'altre a La Pobla de Vallbona. Durant 5 sessions i amb més de 15 hores presencials els emprenedors, de manera col·laborativa, aprendran i realitzaran el pla d'empresa, i podran si així ho consideren oportú, sol·licitar el Pla de Viabilitat signat per un tècnic (requisit indispensable per a poder sol·licitar les subvencions).

  Paral·lelament a això, existeix 'Xarxa Emprendre'. Un grup de WhatsApp en el qual participen els nous integrants dels grups i al que compten amb una col·laboració molt especial. A més del personal tècnic que coordina el grup, set emprenedors i emprededoras de l'any passat s'han compromès de manera voluntària a ajudar els nous emprenedors. Durant el 2018 es van presentar en la Mancomunitat més de 40 projectes.

  Aquesta manera de treballar és una manera de posar en comú les noves idees amb les quals ja s'han desenvolupat i així poder ajudar-se entre tots. Entre els voluntaris hi ha un coach; els responsables d'una empresa d'energies renovables, el de l'empresa Cumplyme, els artesans de bunyols 'Els tonet de Carme'; el restaurant el Vermut i una emprenedora de Vending.

  A partir del mes d'abril s'obriran nous grups. Si algú està interessat a participar en 'Emprenem en Xarxa' ha de posar-se en contacte amb la Mancomunitat Camp de Túria a través del telèfon 96 279 81 50.

  A més, els emprenedors i emprenedores compten amb orientació i coaching individual i tallers de formació. La Mancomunitat Camp de Túria compta també amb un Punt PAE on poder realitzar tràmits administratius.

  Pujar