elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Executiva del Bloc proposa al conseller Climent el nomenament d'Enric Nomdedéu com a secretari autonòmic d'Ocupació

    L'Executiva Nacional del Bloc, reunida hui en sessió extraordinària, ha acordat proposar a Enric Nomdedéu per ocupar la nova Secretaria Autonòmica d'Ocupació, que estarà encabida dins la Conselleria d'Economia.

    La direcció del Bloc ha pres la decisió després que el mateix conseller, Rafael Climent, sol·licitara a l'Executiva una persona que reunira els requisits que el càrrec exigeix. D'acord amb aquesta petició, el màxim òrgan de govern del Bloc ha proposat Enric Nomedéu, en qui conflueixen tant el perfil professional requerit, avalat per vint anys d'experiència vinculada a l'àmbit ocupacional, i una destacada trajectòria política en paral.lel en càrrecs institucionals i orgànics del partit.

    Així, "per trajectòria política, per capacitat de projecció mediàtica i de negociació, per formació i experiència laboral vinculada al món de les relacions laborals i les Ciències del Treball, i pel perfil indiscutiblement valencianista, és la persona idònia per a assumir esta responsabilitat; tot això reforçarà una àrea clau en la política del Consell i estratègica per al compliment de l'acord del Botànic".

    Nomdedéu és diplomat en Graduat Social per la Universitat de València; llicenciat en Relacions Industrials (TP) per la Universitat d'Alcalá d'Henares; llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Jaume I; diplomat en Prevenció i Lluita contra la Corrupció, per la UOC i en Transparència i Govern Obert, també per la UOC, i tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, per FREMAP. Al mateix temps consta en el seu currículum la tesina 'Anàlisi crítica del Primer Pla d'Igualtat d'Oportunitats Home-Dona de l'Ajuntament de Castelló', així com diferents cursos d'especialització en dret laboral, dret de la seguretat social i pràctica laboral.

    Pujar