elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'associació juvenil Casal SOS organitza la Casa del Terror el 28 d'octubre

L'associació juvenil Casal SOS organitza la Casa del Terror el 28 d'octubre
  MÉS FOTOS
  L'associació juvenil Casal SOS organitza la Casa del Terror el 28 d'octubre - (foto 2)

  Aquest dissabte, l'associació juvenil Casal SOS, amb la col·laboració del Casal Jove i la regidoria de Joventut, organitza la Casa del Terror, com han vingut fent els últims anys, en aquest cas estarà ambientat en l'hotel transilvania. L'activitat tindrà lloc en les instal·lacions del Casal Jove de les Alqueries. Hi haurà una sessió per a famílies amb xiquets i xiquetes de 19h a 20:30h i un altra per a joves i adults de 21:30h a 22:30h. Xavier Balaguer, regidor de Joventut afirma que "els membres del Casal Jove han preparat amb molta il·lusió aquesta activitat, que l'any passat va ser un èxit, i esperem que ho torne a ser, ja que preparar una activitat com aquesta comporta moltes hores de treball".

  Hi haurà un passe cada 15 minuts tant per al dels més menuts com per al de joves i adults. Per a amenitzar l'espera en la cua, es faran jocs i tallers, a més, durant la sessió de famílies es realitzarà un concurs de disfresses. Per a poder accedir has de comprar una entrada al Casal Jove, en horari de vesprades; i a la porta del col·legi Pintor Sorolla, el dilluns 23 i dimecres 25 a les 16:30 hores. Les entrades tenen un preu d'un euro per a poder sufragar les activitats de l'associació.

  Xavier Balaguer, explica que "l'organització d'aquestes activitats demostra la implicació del Casal Jove en crear noves opcions d'oci per a la gent del poble, participant en la vida cultural del municipi, per això des de l'Ajuntament volem agrair la seua aportació i animem a la gent de les Alqueries a que participe d'aquesta activitat. De ben segur que valdrà la pena".

  Pujar