elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament signa un conveni perquè l'escola infantil entre en la xarxa pública de la Generalitat

  L'Ajuntament de les Alqueries per unanimitat ha aprovat aquesta setmana en el ple municipal la signatura d'un conveni amb la Generalitat Valenciana perquè l'Escola Infantil Verge del Xiquet Perdut s'incorpore a la xarxa pública de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport. El pròxim tràmit és remetre aquest correu als responsables del Consell perquè s'aprove en el seu ple i així, el centre, actualment de titularitat municipal, quede integrat per al curs que ve dins d'aquesta xarxa de centres públics.

  La regidora d'Educació de l'Ajuntament de les Alqueries i tinent alcalde de la localitat, Betlem Albero, ha indicat que "estar dins d'aquesta xarxa autonòmica va a ser molt beneficiós per a l'escola municipal, ja que poden optar a les diferents subvencions que promou la Generalitat per a aquest tipus de centres". Així mateix, l'edil ha comentat que "també les famílies de les Alqueries que porten a les seues filles i fills a aquesta escola podran optar a les ajudes que s'han engegat des de la Conselleria".

  Finalment, estar dins d'aquesta xarxa de centres públics significa que s'ha d'ajustar al calendari escolar que ve marcat des de l'ens autonòmic i que l'escola infantil haurà d'elaborar un projecte educatiu que s'aprovarà des de la Generalitat. "És una aposta clara per millorar la situació i oferir un millor servei a la ciutadania de les Alqueries. Com sempre, treballem per a la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns augmente cada vegada més", ha conclòs Albero.

  comentari 1 comentari
  estudian que prepara oposisions
  estudian que prepara oposisions
  12/05/2017 09:05
  oposiciones

  me gustaría saber si las oposiciones saldrán del ayuntamiento o de conselleria?

  Pujar