elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de les Alqueries finançarà les activitats dels dimecres per la vesprada al CEIP Pintor Sorolla

  • El claustre del centre ha decidit que no hi haja horari lectiu per tal de portar a terme la formació del professorat

L'Ajuntament de les Alqueries finançarà les activitats dels dimecres per la vesprada al CEIP Pintor Sorolla i seran gratuïtes per a l'alumnat de l'escola pública local. El claustre del centre ha decidit que aquestes vesprades no siguen lectives per tal d'utilitzar-les per a la formació del professorat i s'ha compensat amb l'augment d'horari lectiu en dilluns i dimecres de matí, per tant, el consistori ha decidit fer-se càrrec d'aquestes hores amb activitats.

La regidora d'Eduació, Betlem Albero, assegura que "ens fem càrrec per tal de que les famílies puguen conciliar la vida laboral i familiar. Amb estes activitats, les xiquetes i xiquets que ho desitgen podran romandre al centre fins les 17:00 hores, com la resta de les vesprades lectives" i afegeix que "és un compromís amb les famílies de les Alqueries, volem ajudar a que les nostres veïnes i veïns tinguen la major qualitat de vida possible i també que el CEIP Pintor Sorolla puga tenir el professorat el millor format possible".

Les activitats proposades han segut: Contes jugats, per a l'alumnat d'infantil; Balls, per al de primària; Classes d'alfabetització , per a alumnes, pares i mares i Aprendre a través del joc a reconèixer les emocions i aconseguir ser més feliç, saludable i sociable, per alumnes de 3er i 4art. A més, l'Escola de Música de les Alqueries ha proposat: Tot cos sona-Enric Pizà, i El musical-escenografia, per a primària i El musical-canta i balla, per a infantil. No obstant, les lliçons de ball no s'impartiran per falta d'alumnes.

Aquesta iniciativa començarà el proper 2 de novembre i cal recordar que serà gratuïta per a les i els alumnes del centre.

comentaris 5 comentaris
veina furtbolera
veina furtbolera
06/12/2016 11:12
dimisio

si, feu algo, Ciudadans deuria informar ja que están dins la junta. Perque si tenim que esperar a Lozano, nomes es pasetja per el camp sense saludar ni parlar amb ningu, i no s´entera de res. Vaja fichache que ha fet este PP

Pujar