elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CÀNTICS CONTRA RUBIALES

Un futbolista castellonenc protagonitza un polèmic càntic contra Rubiales

Un futbolista castellonenc protagonitza un polèmic càntic contra Rubiales
  • Borja Vicent, natural de Les Alqueries, es va enrecordar del president de la Real Federació Espanyola de Futbol en la festa de l'ascens del CD Numància

No hi ha un gran ascens sense festa. No obstant això, mogut per l'èxtasi del moment, Borja Vicent va protagonitzar un polèmic càntic en la festa del seu equip, un històric del futbol espanyol com el CD Numància. Així, el valencià es va convertir en l'inesperat protagonista a l'al·ludir a la figura de Luis Rubiales, president de la Real Federació Espanyola de Futbol i va iniciar a viva veu el 'Rubiales, cabrón, saluda al campeón'.

L'equip celebrava el seu ascens a la Primera RFEF, del que el jugador dels Alqueries ha sigut peça important. El moment va ser captat en vídeo i s'ha viralitzat immediatament a través de xarxes socials i altres mitjans de comunicació. Sense dubte, pareix que el jugador castellonenc és l'ànima de la festa i el descontentament amb Rubiales, per part de tot el club per la gestió d'alguns partits ajornats, s'ha cristal·litzat en la festa de l'ascens.

 

Demana perdó

Borja Vicent ha eixit al pas i ha volgut demanar disculpes públicament a Rubiales: "Saber rectificar és de savis. És cert que ahir amb l'eufòria i emoció del moment les meues paraules cap al president Luis Rubiales" no van ser les adequades. [...] mai vaig pensar que eixe comentari tindria tanta repercussió", va compartir el futbolista. El perdó ennoblix les persones quan Rubiales, encara en ple revol pels àudios que destapen negocis amb Gerard Piqué sobre la Supercopa d'Aràbia a través de la RFEF, no s'ha pronunciat sobre aquesta polèmica.

El futbolista, als seus 27 anys, ha passat per diversos equips a Espanya i en tots ha deixat un bon record. Algesires, Terol, CD Calahorra... i ara Numància. Tots els clubs i aficionats concorden que no és un acte que definisca Vicent i confien en que tot haja quedat en una anècdota

Pujar