elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dolor a Les Alqueries: mor la jove atleta després de quatre dies aferrant-se a la vida

Dolor a Les Alqueries: mor la jove atleta després de quatre dies aferrant-se a la vida
  • Alba Cebrián Chiva va patir una parada cardíaca quan entrenava en la pista d'atletisme de la Vall d'Uixó

Consternació i dolor a Les Alqueries després de confirmar-se la defunció de la jove Alba Cebrián Chiva, una atleta de tan sols 23 anys que va patir una parada cardíaca quan entrenava en la pista d'atletisme de la Vall d'Uixó el passat 18 de gener.

Durant quatre dies, l'atleta ha estat aferrant-se a la vida en l'UCI de l'hospital La Plana de Vila-real, però finalment no ha pogut superar les conseqüències de l'infart.

L'Ajuntament de Les Alqueries ha convocat un ple extraordinari per a esta vesprada, per a decretar un dia de dol oficial i informar de l'horari i lloc de la vetla i de la missa funeral.

Un metge que es trobava prop de la pista d'atletisme dijous passat 18 de gener va ser el primer a atendre la jove atleta, a qui va realitzar un massatge cardíac fins que va arribar l'ambulància del SAMU, l'equip mèdic del qual va continuar amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de suport vital.

Els treballs de reanimació van donar els seus fruits i van aconseguir revertir la parada, traslladant a la jove atleta fins a l'hospital La Plana on ha romàs ingressada les últimes jornades “en estat molt greu”, segons informava el Club d'Atletisme Celtiberes en el qual entrenava l'alqueriense.

Descanse en pau

Pujar