elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor Consuelo Sanz, ex alcaldessa de Les Alqueries

Consuelo Sanz
Consuelo Sanz
  • L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial i les banderes onegen a mig pal

Consuelo Sanz, ex alcaldessa de Les Alqueries, ha mort. Així ho han comunicat des del propi Ajuntament i des del PSPV-PSOE, on militava, i partit amb el qual va arribar al poder en 2003, sent la màxima responsable fins a 2015. Consuelo Sanz també va ser diputada provincial en la Diputació de Castelló.

L'Ajuntament de Les Alqueries ha decretat tres dies de dol oficial a partir d'aquest dissabte a les 15.00 hores i les banderes onegen a mig pal.

Banderes a mig pal
Banderes a mig pal

D'aquesta manera, s'han suspès els actes oficials previstos aquests tres pròxims dies, segons ha signat l'actual primera edil, Esther Lara, amb la signatura d'un decret.

L'alcaldessa, en nom de tota la corporació ha mostrat les condolences, dolor i afecte de tot el municipi als familiars i amics de Consuelo Sanz.

Per part seua, el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha traslladat, en nom de l'executiva provincial, les seues condolences per la mort de Consuelo Sanz, qui va ser entre 2003 i 2015 la primera alcaldessa de les Alqueries i diputada provincial del PSPV-PSOE. Falomir ha destacat el seu valor humà i el seu lliurament i contribució “per a fer de les Alqueries un poble millor, tant des de les institucions com des del teixit associatiu i festiu local”. “El seu llegat serà inesborrable”.

Falomir ha enviat una abraçada a familiars i amistats en nom de totes i tots els socialistes de la província.

Pujar