elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat de Regants inaugura a les Alqueries una exposició sobre el regadiu

La Comunitat de Regants inaugura a les Alqueries una exposició sobre el regadiu
  • L'entitat vila-realenca en commemoració de la seua 150 aniversari ha homenatjat en la inauguració a Vicente Molés, síndic des de 1993

La Comunitat de Regants de Vila-real i les Alqueries ha inaugurat una exposició que sota el títol ‘El regadiu de l’horta de les Alqueries’ explica l'activitat d'aquesta entitat en els 150 anys d'història en el municipi. L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, el president de la Comunitat de Regants, Pasqual Broch, la corporació municipal de les Alqueries, al costat de la reina i dames, així com el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vila-real, José Ramón Ventura, han sigut els encarregats de donar inici a aquesta mostra que estarà en el saló de la Caixa Rural Alqueries fins al 25 d'octubre.

A més, el pròxim 18 d'octubre a les 19.30, l'historiador Albert Ventura oferirà una xarrada sobre la història del reg al Cap de Terme. Així mateix, l'acte d'inauguració de l'exposició ha servit com a homenatge per a Vicent Molés Meneu, que ha sigut el síndic del Tercer Torn des del 1993, sumant més de set legislatures en aquest càrrec.

La Comunitat de Regants ha organitzat l'exposició com un acte més dins de les celebracions del 150 aniversari de l'entitat, que s'han desenvolupat durant aquest 2019 i que tenen com a objectiu donar a conéixer l'activitat i el patrimoni de l'entitat, posant en valor els avanços que s'han dut a terme per a millorar fent-la més sostenible tant ecològica com econòmicament.

Pujar