26 de novembre de 2020 26/11/20

Cs censura "la politització de l'acte del 9 d'Octubre per part del bipartit"

Cs censura "la politització de l'acte del 9 d'Octubre per part del bipartit" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs censura "la politització de l'acte del 9 d'Octubre per part del bipartit" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Les Alqueries del Niño Perdido, Francisco Vicent, ha censurat "la politització per part del bipartit de l'acte del 9 d'Octubre en la localitat". "Un dia que hauria d'haver sigut para tots els valencians i valencianes es va convertir en un dia per als seguidors i votants de Compromís amb la complicitat dels seus companys de Govern del Partit Socialista", ha ressaltat l'edil.

  En aquest sentit, el regidor ha explicat que "des de Cs considerem una provocació que ni sonara l'Himne d'Espanya ni tampoc el regional, així com la col·locació dels 'pendons de la Conquesta', banderes no oficials a la Comunitat i que no representen a tots, és per aquesta raó que a manera de protesta decidim finalment no participar en l'acte institucional ni eixir a la balconada". Així mateix, el portaveu ha destacat que "per si no fóra poc, la regidora de Festes de Compromís va avalar la contraprogramació dels actes religiosos celebrat amb motiu de les festes patronals el que va generar malestar i queixes entre els veïns pel soroll".

  En definitiva, per a Vicent, "el PSOE a Les Alqueries es troba segrestat per Compromís qui fa i desfà al seu antull, imposant el seu full de ruta sense tenir en compte el Pacte de Govern".

   5 comentaris
  un vei comú del poble on he naicut
  un vei comú del poble on he naicut
  25/10/2017 02:10
  te lo rogamos, F

  tens tota la raó client de Ferran. Aixi funcona fins que no tiengan al poble club de futbol. este chic acavara ambo tot, nomes esta per aparentar i quan veu que algú s´interessa fa el que pot per tirar-lo fora. Deurien demar-li responsabilitats i no deixar-li que acabe amb tot.

  Pujar