elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest Nadal, comprar a Les Alqueries té premi

Compra a Les Alqueries, regala il·lusió
Compra a Les Alqueries, regala il·lusió
  • L'Ajuntament sortejarà vuit premis de fins a 300 euros entre les persones que compren en els establiments de Les Alqueries

MÉS FOTOS
Compra a Les Alqueries, regala il·lusió
Compra a Les Alqueries, regala il·lusió

Aquest Nadal, comprar a Les Alqueries té premi.

L'Ajuntament de Les Alqueries ha llançat la campanya "Compra a Les Alqueries, regala il·lusió".

L'ajuntament de la localitat ha posat en marxa una campanya comercial per al Nadal amb l'objectiu d'incentivar el consum en els establiments del municipi. La regidora de Comerç, Lorena Maure, ha posat en valor el comerç local perquè "són els que donen vida als nostres carrers i molts d'ells han hagut de romandre tancats durant el confinament o estan passant situacions complicades per la crisi sanitària".

Així, per cada 10 euros de compra en els comerços locals, el comprador participarà en el sorteig de huit premis de fins a 300 euros. Es tracta de vals de compra per a gastar en els comerços col·laboradors. El venedor lliurarà una targeta que haurà d'emplenar el client i depositar-la en l'urna que se situarà en el consistori.

Els 8 premis es dividiran de la següent manera: un de 300 €, un de 100 €, dos de 50 € i quatre de 25 €.

Els locals que participen són Floriestería Mariola, Parafarmàcia Elvira Vidal, Mandarina, Foto Studio Mireia Raga Pascual, Climent Solsona, Perruqueria Consuelo Sanz, Tot dónes de 100, Fruites i verdures Silvia, Perruqueria Mada, La Tasqueta, Perruqueria Eva Segarra, Llibreria-papereria Bonretorn, SOS menjades per a portar, Tupperware-Rosi, New Line-Elisa Usó i Carnisseria Lliri blanc.

Maure ha recordat que “durant la fase de desescalada també vam posar en marxa una campanya per a dotar de liquiditat als negocis de les Alqueries, i a la vegada, beneficiar a aquelles persones que consumien al poble perquè l'equip de govern sempre estarà al costat de la ciutadania".

Per a l'Ajuntament de Les Alqueries "dins de les possibilitats pressupostàries d'un municipi com el nostre, impulsarem totes aquelles iniciatives que siguen necessàries per a beneficiar als nostres veïns”.

Pujar