elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries tindrà dos grans murals protagonitzats per les pintures de l'artista local Antonio Marco

Les Alqueries tindrà dos grans murals protagonitzats per les pintures de l'artista local Antonio Marco
  • L'artista ha firmat un acord amb l'equip de govern perquè les seues creacions puguen ser reproduïdes pel Consistori amb la finalitat de retre homenatge a la seua trajectòria pictòrica

L'Ajuntament de les Alqueries ha aprovat en ple l'homenatge al pintor del municipi Antonio Marco, les obres del qual seran replicades sobre taulell en les parets exteriors d'edificis localitzats en el terme municipal. Un merescut reconeixement del seu poble d'origen a l'artista, que cedix per primera vegada al Consistori els drets de reproducció de les seues pintures per a tal finalitat.

les Alqueries avança en l'esperat reconeixement local a la trajectòria i talent d'Antonio Marco, pintor ètic i estètic les creacions del qual estan protagonitzades per vivències i emocions pròpies. El procés es va iniciar amb la cessió per part de l'artista dels drets de reproducció de les seues obres que, en esta ocasió, seran recreades en un mural amb taulell imprés. Posteriorment, la Fundació de la Caixa Rural de les Alqueries facilitarà les peces seleccionades per a la seua reproducció a escala sobre un llenç ceràmic que lluirà en dos façanes d'edificis del municipi.

Després de mesos de treball i converses, el nou equip de govern ha aconseguit que Antonio Marco cedisca per primera vegada els drets de reproducció a l'Ajuntament de la localitat.

Pujar