elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries serà l’inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana

Les Alqueries serà l’inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana
  • 15 equips World Tour i 8 pro continentals recorreran 173 km des de les Alqueries fins a Torralba del Pinar el 2 de febrer de 2022

MÉS FOTOS
Les Alqueries serà l’inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana - (foto 2)
Les Alqueries serà l’inici de la 73 Volta a la Comunitat Valenciana - (foto 3)

Les Alqueries serà l’inici de la 73 edició de la Volta a la Comunitat Valenciana. La localitat serà el punt de partida de la primera etapa amb 173 km fins a arribar a Torralba del Pinar, cinc d’ells es recorreran pel nucli urbà. En la prova participen 15 equips World Tour i 8 pro continentals. L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, afirma que “és un esdeveniment molt important per a les Alqueries on tenim tan arrelada la tradició ciclista. Per al nostre poble és un honor i un orgull ser l’inici de l’edició amb equips de nivell internacional”.

Eixe mateix matí es presentaran els equips en la plaça Major. L’eixida neutralitzada serà al carrer Caixer a les 13.00 hores. Altres carrers que formaran part del recorregut són l’avinguda Via Augusta, Bellaguarda, carrer 25 de juny, Vilavella, entre altres, fins a eixir del municipi pel carrer Moncofa i CV 222. Esther Lara agraeix “el treball de l’Sport Ciclista Alqueriense per apropar la prova a les Alqueries. Serà una gran oportunitat perquè els aficionats del ciclisme i veïns del poble com del voltant puguen gaudir d’una jornada esportiva d’alt nivell”.

La carrera ciclista es retransmetrà per Eurosport a 210 països. El director de la Vuelta CV, Ángel Casero, indica que "la VCV creix cada any, en l'edició de 2021 vam aconseguir arribar a més de 550.000.000 de llars. Per tant, és una oportunitat de mostrar les Alqueries al món, sent el punt d'atenció per als espectadors durant els moments previs i a l'inici. Treballarem perquè la població puga disfrutar del ciclisme i que els més menuts coneguen als ciclistes i els puguen firmar autògrafs".

Pujar