elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries s'acomiada d'Alba: la seua família vol que la recorden “plena de vitalitat i alegria”

Les Alqueries s'acomiada d'Alba: la seua família vol que la recorden “plena de vitalitat i alegria”
  • La vetla i la missa funeral es realitzaran en el poliesportiu municipal: l'Ajuntament decreta dol oficial per al dimarts 23 de gener

La localitat castellonenca de Les Alqueries viu este dilluns 22 de gener un dels seus dies més tristos. La mort d'Alba Cebrián Chiva, l'atleta de 23 anys que es va desplomar dijous passat mentre entrenava a la Vall d'Uixó a conseqüència d'una parada cardiorespiratòria, ha omplit de dolor i consternació a este municipi.

La jornada de dol oficial serà el dimarts 23 de gener, segons ha aprovat l'ajuntament en ple, que a través d'un comunicat ha informat que la vetla es realitzarà en el poliesportiu municipal el dimarts 23 de gener de 10.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 16.30 hores. La missa funeral serà a les 16.30 hores en la mateixa instal·lació esportiva.

"En homenatge a Alba i la seua carrera esportiva, es prega als que vulguen assistir, fer-ho amb alguna peça de roba color rosa o esportiva", conclou el comunicat.

Després de quatre dies aferrant-se a la vida, l'esportista ha mort este matí a l'hospital La Plana de Vila-real on romania ingressada en l'UCI des de la setmana passada després que un metge que es trobara a prop li realitzara un massatge cardíac que va continuar el personal sanitari de la SAMU que es va desplaçar fins al lloc amb una reanimació cardiopulmonar.

Finament van aconseguir revertir la parada i Alba Cebrián Chiva era traslladada al centre hospitalari.

“En estos moments tan difícils, la corporació municipal estén les seues més sinceres condolences a la família i sers estimats d'Alba” i “ens unim en el dolor compartit per tots aquells que la van conéixer i van apreciar”.

“Alba estava plena de vitalitat i alegria”

En el mateix comunicat oficial, l'Ajuntament de Les Alqueries ha traslladat a la població una petició: “agrair que els veïns no acudisquen vestits de negre per a oferir les seues condolences ja que Alba estava plena de vitalitat i alegria” i “així volen que li la recorde els seus familiars”.

Mostres d'afecte i de condol per a la família i amics

Des que ha saltat la trista notícia, moltes han sigut les mostres de suport, afecte i missatges de condol a la família d'Alba Cebrián Chiva a través de les xarxes socials.

Descansa en pau, campiona

Pujar