elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries realitza una consulta ciutadana per a l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

    L'Ajuntament de les Alqueries està realitzant una consulta ciutadana per a la creació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Les persones interessades poden accedir a l'enquesta des de la pàgina web de l'Ajuntament i des de xarxes socials fins al 25 de juny. El regidor d'Urbanisme, Pedro Aldama, afirma que "l'objectiu és que els veïns puguen participar aportant els seus suggeriments i impressions, i conèixer a més les seues formes de desplaçament. De manera que puguem emprar aquesta informació en la redacció del pla i servisca de base per a les futures propostes d'actuació".

    El PMUS és un conjunt d'actuacions que tenen com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles, eficients i accessibles, respectant el medi ambient, garantint d'aquesta forma, una millor qualitat de vida per als ciutadans. L'enquesta servirà per a fer una anàlisi detallat de la situació inicial i elaborar les diferents actuacions que s'implementaran de manera progressiva.

    Pedro Aldama, explica que "per a nosaltres l'opinió de la ciutadania és molt important i aquesta consulta ens servirà per a crear un pla que s'adapte a les seues necessitats reals" i anima a que "les veïnes i veïns de les Alqueries participen per a conèixer l'opinió de tots en un tema tan important com és la mobilitat, a més d'ajudar a fer-la als nostres majors, que no utilitzen internet, per a conèixer també la seua opinió". L'enquesta està disponible en les dues llengües oficials, castellà i valencià.

    Pujar