elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries presenta la seua nova escola de ciclisme de Sport Ciclista Alqueriense

Les Alqueries presenta la seua nova escola de ciclisme de Sport Ciclista Alqueriense
  • L'escola compta ja amb dotze alumnes d'entre cinc i dotze anys de diverses poblacions, entre els quals es fomenta valors com l'esforç, la solidaritat i la companyonia

MÉS FOTOS
Les Alqueries presenta la seua nova escola de ciclisme de Sport Ciclista Alqueriense - (foto 2)
Les Alqueries presenta la seua nova escola de ciclisme de Sport Ciclista Alqueriense - (foto 3)

Dissabte passat, Sport Ciclista Alqueriense va presentar la seua nova escola de ciclisme a les Alqueries, juntament amb l'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, el regidor d'Esports, Ramón Ros, i el president de la Diputació, José Martí. El club ha posat en marxa aquesta escola que ja compta amb dotze alumnes d'entre cinc i dotze anys, tant del municipi com de poblacions pròximes. Ramón Ros, destaca “l’esforç del club per fomentar l'esport en la localitat, augmentant la varietat d'opcions que tenen els més xicotets i els joves per a fer esport en el seu mateix poble. Des de l'Ajuntament recolzarem en tot el possible a aquesta nova escola perquè puga continuar impartint classes, igual que fem amb altres clubs del municipi”.

L'escola ciclista ha iniciat ja la preparació de les primeres proves, sol·licitant dues carreres d'escoles per a les dates del 8 de maig i 19 de setembre i una altra de categoria cadet. El president del club, Batiste Sifre, explica que “la missió de l'escola no és la de formar grans campions, això el temps ho dirà, sinó ajudar-los a, a més de divertir-se i passar-ho bé, adquirir els valors de l'esforç, solidaritat i companyonia, i estimar un esport tan present a les Alqueries”.

El president de la Diputació, José Martí, va felicitar a Sport Ciclista Alqueriense per la seua llarga i exitosa trajectòria, que entre els seus molts assoliments atresora el d'haver aconseguit portar a la província de Castelló en els seus anys de màxim apogeu al cinc vegades guanyador del Tour, Miguel Induráin. També va felicitar el club pel treball que desenvolupa a través de l'escola de ciclisme, un projecte que compta amb el suport de la institució provincial perquè per a l'equip de govern de la nova Diputació és una prioritat l'extensió de la pràctica de l'esport "perquè l'esport és salut i fomenta valors com el de l'esforç solidari". Per això estem interessats en què cada dia siga major el nombre de xiquetes, xiquets i joves que s'animen a practicar una disciplina esportiva.

Des del club ens recorden que “les inscripcions encara estan obertes per a poder apuntar-se en qualsevol moment, amb entrenaments els dimarts i dijous, supervisats pel director, Manuel Aguilella, i tres monitors, Jordi Mingarro, Miguel Peris i Alejandro Agudelo” i agraeixen el “suport de la Diputació i els patrocinadors Mudanzas Sol Europa y Gestión de Inmuebles perquè cada vegada més persones s'animen a practicar esport en el seu dia a dia”.

Pujar