elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
PROGRAMA FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL NIÑO PERDIDO DE LES ALQUERIES

Les Alqueries presenta el programa de les seues festes patronals de 2023: Consulta actes i horaris

Les Alqueries presenta el programa de les seues festes patronals de 2023: Consulta actes i horaris
  • Del 28 de setembre al 8 d'octubre el municipi estarà en festes en honor a la Verge del Niño Perdido

  • id

El municipi castellonenc de Les Alqueries ha presentat el programa per les Festes de la Verge del Niño Perdido que es viuran del 29 de setembre al 8 d'octubre.

Unes dates en les quals la població de la Plana Baixa viu els seus festejos patronals i que compten amb una àmplia programació popular, cultural, religiosa i taurina que pots consultar completa en aquest enllaç.

Així, el dijous 28 el municipi arrancarà les festes amb el llançament de coets i l'homenatge a les reines i el divendres 29 Les Alqueries ja entrarà plenament en els festejos amb la inauguració dels mesons i el Pregó de les festes, en el qual participarà enguany el futbolista Marcos Senna. A partir de llavors, les orquestres, verbenes i DJs prendran cada carrer, i tots els dies hauran embolats, encierros i proves i solta de bous i vaques.

Programa taurí de les festes. Clica per a ampliar
Programa taurí de les festes. Clica per a ampliar

El regidor de Festes, Javier Chiva, ha animat a veïns i visitants a "participar d'aquestes festes organitzades per a tots els agrade. Les Alqueries és un poble obert i tothom és benvingut per a gaudir de la setmana de festes patronals".

Entre les novetats d'enguany, es recupera el campionat de futbol sala, que s'havia perdut en els últims anys i la festa de les paelles es trasllada al dia 7 aprofitant el Xiquet Fest, ocupant el seu lloc la truita monumental del diumenge. A més, enguany debutarà l'entrepà monumental també el dissabte 7.

El diumenge 1 d'octubre serà el dia de l'Ofrena de flors a la patrona i de la truita monumental popular i el dilluns es podrà gaudir del bou en corda i de la Macro Xaranga de Penyes.

Per als més xicotets s'organitza el dimecres 4 el Dia Infantil, amb la cavalcada, però també les calderes i el concurs i ball de disfresses, així com un plat fort musical: l'orquesta Tokio.

El dijous 5, pel seu costat, serà el Dia de les Penyes, amb gran nombre d'actes taurins i quan s'organitzarà la transhumancia infantil pel municipi.

A més, el divendres 7 se celebrarà el popular Xiquet Fest amb tota mena d'activitats i el dissabte 7 posarà la nota musical la famosa orquestra La Pato i es podrà contemplar la tradicional Cagà del Manso, tan habitual a la comarca.

Finalment, el diumenge 8 es tancarà les festes amb el Dia de la Patrona, la processó i la Mascletà de Reyes Martí.

Pujar