elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries celebrarà la segona Ruta de la Tapa amb 8 establiments

Les Alqueries celebrarà la segona Ruta de la Tapa amb 8 establiments
  MÉS FOTOS
  Les Alqueries celebrarà la segona Ruta de la Tapa amb 8 establiments - (foto 2)
  Les Alqueries celebrarà la segona Ruta de la Tapa amb 8 establiments - (foto 3)

  Les Alqueries celebrarà la segona edició de la Ruta de la Tapa des del dia 29 de maig fins al 18 de juny amb un total de 8 establiments participants, dos més que en l'edició anterior. La mecànica es mantindrà igual i els assistents hauran de votar per la millor tapa. Com a novetat, la Ruta de la Tapa de les Alqueries és la primera a repartir 12.000 sotagots en els locals participants amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar a la població respecte a la violència de gènere. "La ruta va funcionar molt bé l'any passat, per la qual cosa en aquesta edició s'ha augmentat la durada de la ruta, passant de 2 a 3 setmanes" indica la regidora de comerç, Laura Maure i afig que "espera que aquesta iniciativa servisca per a promocionar la ciutat, la seua hostaleria i comerç"

  En aquesta edició l'Ajuntament ha volgut introduir una novetat i la II Ruta de la Tapa compta amb el slogan 'La violència masclista no es tapa', ja que, el consistori de les Alqueries vol tractar de conscienciar al públic assistent sobre la problemàtica que existeix amb aquest tipus de violència tan present en l'actualitat. Per açò, es van a distribuir 12.000 sotagots, subvencionats per la Diputació de Castelló, que van a contenir aquest lema per a tractar d'ajudar en aquesta lluita. Lorena Maure explica que "la ruta reuneix a un gran nombre de persones, per la qual cosa és una bona ocasió per a sensibilitzar a la població i intentar combatre la violència de gènere".

  Així mateix, des de la regidoria de Comerç anuncien que els participants en aquesta edició són el Restaurant Montes-Rivero, Fonda Casino, Bar Restaurant Coco's, SOS menjades per a portar, Hotel Plana Parc, Restaurant La Plaça, Bar Restaurant El Cantó i Bar La Vila. Entre tots oferiran 18 tapes i totes tindran un preu únic que serà de 2€ i 3€ si inclou beguda. Els assistents disposaran d'una targeta de participació on hauran de triar la tapa guanyadora després d'haver consumit almenys vuit racions de les quals s'ofereixen en la ruta. Aquesta papereta es dipositarà en alguna de les urnes habilitades en els locals concursants. En finalitzar, se sortejarà un sopar per a dues persones en qualsevol dels establiments participants entre les persones que hagen votat.

  Pujar