elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries aconsegueix desbloquejar les obres de la Casa de la Cultura després de reunir-se amb el Consell

Les Alqueries aconsegueix desbloquejar les obres de la Casa de la Cultura després de reunir-se amb el Consell
  • La Conselleria remet la modificació del contracte de les obres de la primera fase de la infraestructura cultural per a la seua aprovació i inici dels treballs

MÉS FOTOS
Les Alqueries aconsegueix desbloquejar les obres de la Casa de la Cultura després de reunir-se amb el Consell - (foto 2)

L'alcalde de les Alqueries, Antonio Gil, ha avançat que la Conselleria de Cultura ha remés al consistori la modificació del contracte de les obres de la Casa de Cultura per a la seua aprovació. Gil s'ha mostrat satisfet, ja que “la reunió amb el conseller de Cultura ha donat els seus fruits, i el document necessari per a reiniciar les obres de la infraestructura cultural ja està en el consistori”.

Així doncs, l'Ajuntament de les Alqueries aprovarà la modificació del contracte de l'obra de les Casa de Cultura que “es van paralitzar per sobrecostos i la falta de gestió de l'anterior govern, i ara veurem com s'inicia la primera fase perquè els veïns del municipi compten per fi amb les instal·lacions culturals”.

Cal recordar, que les obres es van reiniciar en 2022 amb l'anterior equip de govern, licitades per 394.520,32€, però que van ser paralitzades per sobrecostos. “Amb la modificació del contracte en el qual s'inclou el projecte actual, només faltarà l'aprovació per a reiniciar les obres”.

Gil ha destacat la importància que ha tingut la reunió amb el conseller de Cultura, Vicente Barrera, ja que “la insistència per agilitzar els tràmits, ha aconseguit que ja tinguem en el Consistori tot el necessari per a oferir una merescuda Casa de la Cultura als alquerienses i acabar, alhora, amb la imatge degradada d'aquest edifici abandonat en el centre del municipi”.

El projecte de finalització de la Casa de la Cultura consta de tres fases, la primera de les quals consisteix en la reforma dels accessos, el condicionament dels desperfectes i els acabats exteriors, a més de la creació d'una biblioteca i la construcció d'uns banys.

Pujar