elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara imparteix tallers sobre la ciberviolència de gènere en l'institut

Almenara imparteix tallers sobre la ciberviolència de gènere en l'institut
  • L'objectiu és conscienciar l’alumnat sobre els riscos de les xarxes socials en aquesta matèria

MÉS FOTOS
Almenara imparteix tallers sobre la ciberviolència de gènere en l'institut - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almenara a través de la Regidoria d'Igualtat i amb la col·laboració de l'IES Almenara està realitzant en aquest centre educatiu una sèrie de tallers dirigits a l’alumnat titulats “No et poses en risc: violència de gènere i consentiment” impartits per l'Equip de Sensibilització i Prevenció de la Violència de Gènere i Promoció de la Igualtat del Centre Dona Rural de Segorbe.

En aquesta ocasió, els tallers versen sobre els perills de les xarxes socials en aquest camp, qüestió sobre la qual es pretén sensibilitzar a l'alumnat. Així es parla de la ciberviolència de gènere, de la violència 2.0, del grooming (assetjament i abús sexual en línia) o del sexting (enviament de missatges amb contingut eròtic) entre altres qüestions.

Des de l'àrea d'Igualtat, una vegada més, es posa en valor la col·laboració de l'IES Almenara per a la realització d'aquests tallers, així com la conscienciació del centre en la prevenció i sensibilització de la violència de gènere, igual que la col·laboració de l'Equip de Sensibilització i Prevenció de la Violència de Gènere i Promoció de la Igualtat del Centre Dona Rural de Segorbe que una vegada més s'ha encarregat d'impartir-los.

Pujar