elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Xupinasso de la Vall d'Uixó no canvia: continuarà sent a les 18.00 hores

El Xupinasso de la Vall d'Uixó no canvia: continuarà sent a les 18.00 hores
  • La gran majoria dels peñistas van votar en l'assemblea d'aquest dijous mantindre aquesta celebració a l'hora de costum

Les penyes de la Vall d'Uixó estaven anomenades anit, en assemblea, per a votar l'hora en què se celebraria el Xupinasso aquest 2023.

Hi havia dues propostes sobre la taula, que haurien de triar els peñistas: mantindre el Xupinasso a les 18.00 hores o avançar-ho a les 12.00 hores.

Per aclaparadora majoria, els peñistas van optar per mantindre el Xupinasso en el seu horari habitual.

Així, Pau García, actual president dels Penyes en Festes després de la dimissió de Vicente Pitarch per a fer el salt a la política local, ha informat que uns 900 peñistas van votar mantindre el Xupinasso a les 18.00 hores, mentre que l'opció que en el seu moment va plantejar la directiva d'avançar aquest acte a les 12.00 hores a penes va rebre 200 vots a favor.

La intenció de la directiva era avançar el Xupinasso perquè els peñistas tingueren tot un dia de festa, com ja els va comptar ahir elperiodic.com.

Cal recordar que Els Penyes en Festes arrancaran el dissabte 29 de juliol amb el Xupinasso i durant tota la setmana, fins al diumenge 6 d'agost, la Vall d'Uixó s'omplirà de música, ambient, festa i espectacles taurins de tota índole.

Pujar