elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Els Penyes en Festes de la Vall d'Uixó ja tenen el seu mural representatiu

Les Penyes en Festes de la Vall d'Uixó ja tenen el seu mural representatiu
Les Penyes en Festes de la Vall d'Uixó ja tenen el seu mural representatiu
  • La típica font del centre de la plaça, els poals d'aigua, la gent, els cadafals i els bous mostren l'ambient que es viu cada any amb la setmana gran de la ciutat

Un colorit mural crida l'atenció en la plaça del Mercat de la Vall d'Uixó. Situat al costat de la porta dels toriles, es tracta d'una pintura mural amb els elements més representatius dels Penyes en Festes: la típica font del centre de la plaça, els poals d'aigua, la gent, els cadafals i els bous.

Obra de Jesús Arbanies, este mural està situat en la part posterior de la seu dels Penyes en Festes on històricament les diferents directives s'han reunit per a preparar la setmana taurina que té lloc sempre la primera setmana d'agost.

En el mural es pot llegir 'Els Penyes en Festes' i 'Tan diversos com iguals' igual que el missatge que la directiva ha usat en el vídeo que van publicar a primers d'este any 2024 en el qual es veu l'ambient de les penyes.

Per a poder realitzar el mural, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha endreçat el mur, membres de la directiva l'han pintat de blanc i Xarau Estudi s'ha encarregat de pintar-ho i donar color a la paret dels toriles.

Este cap de setmana, amb el Mig Any Fester, que marca que només queden sis mesos per a la setmana gran, al voltant de 2.000 peñistas es reuniran en la plaça del Mercat i podran contemplar i gaudir del nou i colorit mural.

Pujar