elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El valler Misu gana el concurs nacional de retalladors de Falles 2022

José María Carreras 'Misu' al costat de la seua mare i la seua germana en la plaça de bous de València
José María Carreras 'Misu' al costat de la seua mare i la seua germana en la plaça de bous de València
  • El mes de novembre passat José María Carreras es va alçar també amb el títol de campió d'Europa de retallades

El jove retallador de la Vall d'Uixó, José María Carreras, conegut com Misu, continua collint èxits. Després d'emportar-se el campionat d'Europa de retallades en la plaça de bous de València el mes de novembre passat, el diumenge 13 de març va tornar a alçar el trofeu de el millor retallador en el concurs nacional que el Cap i Casal va celebrar en la plaça de bous amb motiu de les Falles 2022.

Misu es va imposar després d'oferir al públic, entre els quals es trobaven la seua mare Ani Urban i la seua germana Paloma Carreras, un recital de retallades, arribant a posar en peus el cus de València fins a dues ocasions.

De família molt taurina i vinculat a les festes del Santíssim Crist del Calvari del barri Carbonaire de la Vall d'Uixó, aquest jove vallero, amb ascendència familiar a Alfondeguilla, ha heretat del seu pare l'afició pel món del bou. Malgrat la seua joventut, ja compta amb multitud de premis el que han fet que Misu es convertisca en un referent en el món de les retallades taurines.

Fins a València es van acostar amics del retallador de la Vall d'Uixó que no van desaprofitar l'ocasió per a fotografiar-se enmig de la plaça al costat del trofeu del flamant guanyador.

Pujar