27 de novembre de 2020 27/11/20

PP: "La Vall pateix la destrucció de 1.000 ocupacions des de gener"

PP: "La Vall pateix la destrucció de 1.000 ocupacions des de gener" - (foto 1)
  • El regidor del PP, Herminio Serra, creu urgent l'adopció de mesures extraordinàries per a garantir que les famílies afectades tinguen la garantia d'un pla d'acció local

La Vall d'Uixó ha patit la destrucció d'un miler d'ocupacions des del gener passat tal com revelen les dades d'afiliació a la Seguretat Social. “Una xifra dramàtica que ens obliga a adoptar mesures extraordinàries per a garantir el futur a les famílies i que el PP continuarà exigint des de la més absoluta lleialtat institucional”.

Així ho ha declarat el regidor del PP a la Vall d'Uixó, Herminio Serra, qui ha reclamat “acció per a garantir que la tragèdia sanitària no es tradueix en misèria i ruïna econòmica per a les nostres famílies”.

Tal com ha declarat Serra, en els últims quatre mesos la Vall d'Uixó ha comptabilitzat un miler d'ocupacions destruïdes. “Mentre al febrer teníem 8.000 treballadors al març la xifra ha caigut als 7.200 empleats. El mes de març s'han destruït un 9,5% d'ocupacions sense comptar als veïns afectats per algun ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació), que també han vist reduïts els seus ingressos”, ha declarat Serra.

A aquestes dades se sumen “els autònoms que pateixen no sols la falta d'ingressos sinó que a més han de continuar pagant les seues quotes malgrat que molts d'ells han cessat l'activitat”. Unes xifres crítiques si “tenim en compte que la Vall ha registrat un increment de l'atur major que la mitjana de la Comunitat Valenciana i la de l'àmbit nacional”.

“Des del PP”, ha assenyalat el regidor del PP, “continuarem realitzant una política responsable que sume solucions per als nostres veïns, perquè ens preocupa enormement l'absoluta incertesa en la qual es troben moltes famílies de la nostra localitat per a les quals el futur és absolutament incert”. “L'objectiu és ser capaços, entre tots, d'activar un pla que no sols frene aquesta sagnia d'ocupacions, sinó que a més garantisca solucions eficaces una vegada isquem del confinament decretat per l'estat d'alarma”, ha conclòs el regidor del PP.

Pujar