elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TORNAREM

La Vall d'Uixó organitza ofrenes a la Verge dels Desemparats i Sant Josep

La Vall d'Uixó organitza ofrenes a la Verge dels Desemparats i Sant Josep
  • La capella de la Colònia Segarra i la parròquia de l'Àngel han previst actes d'homenatge als patrons valencians amb totes les mesures de seguretat en aquests temps de pandèmia

La cancel·lació de les falles no deixa sense actes a la Vall d'Uixó que està disposada a rendir homenatge als patrons valencians com són la Verge dels Desemparats i Sant Josep.

Per a això, del 14 al 18 de març, de 17 a 20 hores, les falleres i els valleros en general podran acostar-se a la capella de la Colònia Segarra per a deixar el seu ram de flors a la Geperudeta.

El capellà de la capella dels Desemparats, Mossèn Vicent Esteller, ha explicat que amb aquesta obertura de la capella “facilitem als valleros que ho desitgen portar flors a la nostra patrona, durant diversos dies i en un horari ampli perquè no hi haja aglomeració de gent”.

D'aquesta manera, es compliran totes les mesures sanitàries que exigeixen les autoritats.

Ofrena a Sant Josep

Amb motiu de l'any jubilar a Sant Josep, la parròquia del Sant Ángel acollirà a les 11.30 hores l'ofrena en la qual participaran les falleres majors de la ciutat i de les nou comissions falleres i també la reina de les festes patronals de la Sagrada Família. A continuació es realitzarà la missa.

Cal assenyalar que el Papa Francesc ha convocat l'Any especial de la Sagrada Família que s'inicia just el 19 de mà de 2021 i per a això, la parròquia del Sant Ángel de la Vall d'Uixó ha disposat la imatge de Sant Josep en l'altar major.

Pujar