elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó exaltarà a Balma Fernández com a reina de les festes patronals de Sant Vicent Ferrer

La Vall d'Uixó exaltarà a Balma Fernández com a reina de les festes patronals de Sant Vicent Ferrer
  • La periodista esportiva Isabel Forner serà la mantenidora de l'acte que tindrà lloc el dissabte 9 de març

A un mes perquè s'encenga la metxa de les festes patronals en honor a Sant Vicent Ferrer, a la Vall d'Uixó ja preparen la presentació de les regna i dames de la cort d'honor per als festejos de 2024.

L'acte serà el 9 de març a partir de les 18.30 hores a l'Auditori Leopoldo Peñarroja, on el món de la festa de la localitat s'unirà per a exaltar a la que serà la màxima representant de les festes patronals que obrin el cicle anual dels festejos a la ciutat.

Així, Balma Fernández Latorre serà la Reina de Sant Vicent Ferrer 2024 i estarà acompanyada en este any de regnat per les xiquetes Chloe Marín Bellés, Neus Salvador Navarro, Martina Álvarez Bonifás i Alba Gomis Silvestre en la cort infantil. Per part seua, la cort d'honor de la Reina estarà formada per Elsa Martínez Villalba, Gemma Fajardo Manzanares, Júlia Fernández Nebot i María Aragonés Garcés.

En l'acte, que comptarà com a mantenidora amb la periodista esportiva Isabel Forner, les festes patronals acomiadaran a la reina de 2023, Marta Cubillas Villalba, que posa fi al seu any històric.

Pujar