elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó cerca ubicació per a instal·lar les aules prefabricades per a rehabilitar l'escola infantil Sagrat Cor

Colegios públicos la Vall d'Uixó
Colegios públicos la Vall d'Uixó
  • Miquel Soler, secretari autonòmic d'Educació, ha visitat les obres que s'estan realitzant a través d'Edificant en el CEIP Eleuterio Pérez i Recaredo Centelles

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó pretén rehabilitar de manera integral l'escola infantil Sagrat Cor a través del Pla Edificant en finalitzar el curs 2020-2021.

Per a això, la regidor d'Educació de la Vall d'Uixó, Carmen García, ha assegurat que “ara estem cercant ubicació per a instal·lar les aules prefabricades mentre duren les obres de l'escoleta”.

Carmen García ha realitzat aquestes declaracions durant la visita, al costat del secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler, a les obres que s'estan duent a terme a través del Pla Edificant en els col·legis públics Recaredo Centelles i Eleuterio Pérez.

Amb un pressupost de 1,3 milions d'euros, en el col·legi Recaredo Centelles s'ha procedit a l'enderrocament de l'antic aulari d'infantil i la seua posterior construcció, així com la rehabilitació dels banys del col·legi i l'ascensor.

L'objectiu és que aquestes obres estiguen finalitzades al juny perquè els alumnes de 3, 4 i 5 anys puguen començar el curs 2021-2022 en les noves aules.

Per part seua, en el CEIP Eleuterio Pérez s'ha actuat en els banys, gimnàs, vestuaris i la tanca perimetral. Amb un pressupost de 280.000 euros, les obres estaran finalitzades el 31 de desembre d'enguany.

Així mateix, de cara al pròxim curs, el consistori vallero pretén rehabilitar la cuina, instal·lar ascensor i millorar la calefacció del CEIP Eleuterio Pérez. Aquestes obres tindran un pressupost aproximat de 300.000 euros.

Carmen García ha traslladat al secretari autonòmic d'Educació la “necessitat” que permeta als ajuntaments “tenir competència en matèria de ciutat educadora”. Per a l'edil cal millorar les infraestructures educatives però també apostar per l'essència de participació i democratització dels espais públics dins del projecte de ciutat educadora.

MÉS FOTOS
Colegios públicos la Vall d'Uixó
Colegios públicos la Vall d'Uixó
Pujar