elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d’Uixó celebra el seu primer 5K virtual del 24 de març al 8 d’abril

La Vall d’Uixó celebra el seu primer 5K virtual del 24 de març al 8 d’abril
  • L’entrega de premis serà el 9 d’abril dintre de la programació de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó juntament amb les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer i la Caixa Rural Sant Vicent han presentat hui la seua primera cursa de cinc kilómetres en modalitat virtual. Des de la Redigoria d’Esports que dirigeix Mar Arzo s’ha decidit crear aquesta competició “adaptada a la situació de pandèmia, però que ens permet seguir traent l’esport als carrers de la nostra ciutat i donar valor al paratge turístic més conegut de la Vall”.

El president de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer, Carlos García, ha destacat que degut a la pandèmia les festes s’han hagut de reinventar i adaptar les restriccions sanitàries. Mar Arzo ha informat  que la 5K “es celebrarà des del 24 de març a les 07.00 hores i fins a les 23:59 del dia 8 d’abril i el recorregut està disponible a l’app Wikiloc (https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/5k-virtual-coves-de-sant-josep-67086888) i té la seua eixida i arribada a la Pista d’Atletisme per després endinsar-se dintre del paratge de Sant Josep”.

Des de la Caixa Sant Vicent el seu director general, Alberto Almazán, ha destacat que l’entitat està molt vinculada a la festa i “s’intentarà fer la millor festa possible dintre del què cap”. Mar Arzo ha animat “a la participació de la ciutadania perquè la inscripció és totalment gratuïta i es pot córrer la cursa tantes vegades com es vullga, ja que sols conta el millor temps”.

Per a participar a la 5K virtual Coves de Sant Josep sols car ser usuari de l’app Strava, completar el recorregut oficial i registrar-lo i pujar una fotografia realitzant l’activitat. Finalment, Carlos García ha volgut enviar un missatge d’ànim a tots els vallers i ha manifestat “que tot allò bé que fem ara serà la festa gran del demà”.

Pujar