elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó acull per primera vegada un tancament de Miuras

Un encierro en La Vall del año 1983
Un encierro en La Vall del año 1983
  • Aquest es produirá amb motiu del 40 aniversari de la setmana gran dels Penyes en Festes del municipi

Els Penyes en Festes de la Vall d'Uixó són unes de les festes més esperades pels habitants del municipi, ja que permeten reunir-se a tots els veïns amb els seus grups d'amics i passar uns dies de festa gaudint de les vacances d'estiu.

Enguany aquesta celebració és molt més especial, perquè se celebra el 40 aniversari d'aquesta festa el que provoca que tot es visca amb molta més intensitat i emoció.

Aquesta tindrà lloc entre el 29 de juliol i el 6 d'agost de 2023 i per primera vegada es durà a terme un tancament de Miuras.

El moment triat per a aquest esdeveniment és el diumenge 30 de juliol a les huit del matí, serà llavors quan 6 bous de miura es passegen pels carrers de la Vall d'Uixó davant l'atenta mirada dels veïns de la localitat i molts visitants de pobles pròxims que s'hagen volgut acostar per a veure el tancament.

Els bous procedeixen del ferro de la finca sevillana “Zahariche” i juntament amb el XXXVI Concurs Nacional de Ramaderies van donant forma al cartell taurí de les festes.

D'altra banda, els habitants aficionats als bous viuran aquest dia amb més emoció, ja que l'última vegada que van viure els “bous al carrer” va ser en 2019, ja que per raons relacionades amb la pandèmia i les seues restriccions no s'han pogut tornar a celebrar fins enguany.

Pujar