elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de la Vall demana un semàfor provisional en la carretera de Segorbe pel tall de via previst fins a agost

El PP de la Vall demana un semàfor provisional en la carretera de Segorbe pel tall de via previst fins a agost
  • Marco lamenta que el PSOE haja deixat que passen les eleccions per a "tornar a imposar amb la seua majoria el caos als veïns"

La número dos del Partit Popular a la Vall d'Uixó i directora de campanya del cap de llista a les eleccions municipals del passat 28 de maig, ha plantejat la necessitat d'habilitar alternatives a l'accés del barri Carbonaire després d'imposar el PSOE el tall de la carretera que comunica amb Segorbe.

Tal com ha relatat Marco, “han esperat que passen les eleccions per a tallar un dels principals accessos al municipi. És necessari fer una planificació de projectes i anunciar i compartir amb la deguda antelació la programació als veïns per a mitigar molèsties i evitar el caos”, ha declarat.

Així ho ha relatat Marco qui considera que és “necessari” establir “infraestructures que encara que tinguen caràcter provisional milloren la circulació i l'accés als residents d'aquest barri”. Una solució, ha assenyalat, seria un semàfor que regulara el pas perquè “som conscients que s'estan generant problemes també en el transport públic que hem d'evitar coste el que coste”.

La carretera va quedar tallada aquest dimecres en el sentit d'entrada a la població des de la rotonda de la CV-230. La previsió és que es prolongue fins a agost. “Una circumstància que hauria d'haver sigut advertida pels residents i que creiem que ha de millorar per a assistir als veïns amb alternatives eficaces”.

Perquè, tal com ha manifestat Marco, “aquesta és una més de les mostres d'imposició que ens han vingut acompanyant durant aquests mandats”. “Sense previ avís, s'ha deixat incomunicat a tot un barri que no es mereix aquest tracte”, ha declarat Marga Marco.

Com tampoc “s'ho mereixien els veïns del carrer Xacó, els del carrer Regiment Tetuan, o els usuaris i professionals del Mercat municipal, que han patit i pateixen el caos i les molèsties d'un ajuntament al qual demanem que treballe amb previsió, informe i tracte de mitigar l'impacte de les obres”, ha manifestat Marco. “El PP estarà sempre a la disposició dels veïns per a tractar de millorar i ajudar en tot el que necessiten”.

Pujar