elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Roca Tiles rebaixa el nombre d'afectats per l'ERE en la factoria de la Vall d'Uixó

Roca Tiles rebaixa el nombre d'afectats per l'ERE en la factoria de la Vall d'Uixó
  • Sindicats i empresa s'han reunit este matí per a continuar amb les negociacions

Continuen les negociacions entre els sindicats i l'empresa Roca Tiles per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERE). Este matí totes dues parts s'han reunit per a tractar d'aconseguir un acord.

Fonts de l'empresa Roca Tiles han informat que s'ha proposat als treballadors consultar un pla de rendes per als majors de 55 anys, a més els han comunicat dos ofertes més per al pla de recol·locació -oferixes que se sumisquen a la ja existent-, a més de la creació d'una borsa d'ocupació i reduir el nombre d'afectats per l'ERE de 128 a 119.

Cal assenyalar que la plantilla compta en l'actualitat amb 182 treballadors, que divendres passat es van concentrar a la Vall d'Uixó per a realitzar una protesta a la qual es van sumar representants dels ajuntaments de la Vall i de Sagunt, amb els seus alcaldes al capdavant.

Fonts de l'empresa assenyalen que la decisió d'iniciar un ERE es deu a causes econòmiques i productives, que comporta el tancament parcial de les instal·lacions de la factoria de la Vall d´Uixó i té com a principal objectiu assegurar la continuïtat del negoci i de la marca Roca Tiles en un marc sectorial d'incertesa.

La pròxima reunió de la comissió negociadora serà el dimarts 5 de març.

Pujar