elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica la inversió que permeta posar en valor els parcs del polígon III de la Vall i reforçar la seua seguretat

El PP reivindica la inversió que permeta posar en valor els parcs del polígon III de la Vall i reforçar la seua seguretat
  • La regidora del PP en la localitat, Verónica Roldán, considera “una prioritat” garantir el bon estat dels espais públics que “els veïns financen amb els seus impostos”. “Abandonar estos recursos compartits trasllada una imatge negativa del municipi”

  • A la falta de manteniment se suma la inseguretat. “Volem que els nostres veïns no sols gaudisquen de parcs i places. Desitgem que ho facen amb plenes condicions de seguretat. I per a això fa falta una implicació que trobem a faltar”, assenyala

El Partit Popular de la Vall s'ha desplaçat hui fins als parcs del polígon III de la localitat per a reivindicar la seguretat dels seus usuaris i reclamar la posada en valor que permeta millorar les condicions d'este entorn.

La regidora del PP, Verónica Roldán, ha demandat la inversió oportuna per a aconseguir-lo en el marc de la ruta per les zones d'oci i parcs que el PP està desenvolupant en el terme municipal. “En el polígon III hi ha dos parcs en diferents altures i és un concepte de zona d'esplai que atrau a molts veïns”.

No obstant això, són estos mateixos usuaris els que consideren “que fa falta invertir més per a corregir allò que o bé no funciona o, directament està descurat”. “Fan falta papereres per a evitar l'abandó de fems i és urgent estabilitzar un vessant en la qual s'han depositat graves perquè està a mitjà acabar i el reg per degoteig que s'ha instal·lat genera riscos”.

Al parc inferior, hi ha una zona d'escalada “la xarxa de la qual està en mal estat” i hi ha recursos que “també demostren un clar abandó que és necessari corregir”, ha declarat la regidora.

A tot això se suma “la necessitat de reforçar amb caràcter urgent la neteja d'estes zones d'oci perquè són espais als quals acudeixen diàriament centenars de veïns de la Vall i l'oportú seria que es trobara en un estat òptim”.

Finalment, Roldán també ha apel·lat a la necessitat de reforçar la seguretat. “Si els veïns paguen impostos i taxes el deure de qui governa és garantir una oferta de recursos públics adaptada a eixa pressió fiscal”.

Des del PP, “el nostre compromís és continuar exercint d'altaveu dels nostres veïns. Traslladar als qui governen la necessitat d'invertir en la posada a punt i conservació dels espais públics. I treballar per a fer de la nostra localitat el millor espai on viure. És el que mereixen les famílies de la Vall”, ha rematat la regidora del PP en la localitat.

Pujar