elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP rebutja la pujada d'un 30% de la taxa de la piscina municipal de la Vall que el PSOE imposa als veïns

El PP rebutja la pujada d'un 30% de la taxa de la piscina municipal de la Vall que el PSOE imposa als veïns
  • El portaveu del PP, Herminio Serra, lamenta que el Partit Socialista i els seus socis es dediquen a gravar les economies familiars amb una nova pujada de la taxa, "perquè esta major despesa no repercutix en la millora de les instal·lacions esportives"

  • "No col·laborarem a incrementar la despesa als veïns. Sobretot després que fa dos anys decidiren imposar un ‘tasazo’ que no ha repercutit en una millora de les infraestructures esportives", assenyala Herminio Serra

El Partit Popular de la Vall d'Uixó va votar ahir en contra de la pujada d'un 30% de la taxa per ús de la piscina municipal promoguda per Tania Baños i els seus socis de govern.

Els socialistes, amb el suport de Compromís i Esquerra Unida, van aprovar un "increment desproporcionat" de les tarifes que abonen els usuaris de la piscina municipal que es carregarà novament en les economies domèstiques.

"No col·laborarem a incrementar la despesa als veïns. Sobretot després que fa dos anys decidiren imposar un ‘tasazo’ que no ha repercutit en una millora de les infraestructures esportives", ha declarat Herminio Serra.

El portaveu del Partit Popular considera "no sols injusta sinó innecessària" esta operació econòmica amb la qual el PSOE i els seus socis pretenen fer caixa a costa de les famílies de la Vall. “Pugen tots els tipus d'abonament, individuals i familiars, així com els cursos dirigits a totes les edats, així com pre i postpart o els de benestar i salut, dirigits a usuaris que requerixen d'una rehabilitació en estes instal·lacions”, explica el regidor.

I ocorre en unes "dependències esportives estan cada vegada en pitjor estat i el cost de l'ús de les mateixes s'incrementa any rere any. No donarem suport a este tipus d'accions", ha manifestat el portaveu del PP.

Al costat de la pujada del 30% de la taxa de la piscina municipal s'incrementa així mateix el cost de l'accés al paratge de Les Grutes de Sant Josep. En el PP "hem proposat una bonificació o reducció de l'import als veïns empadronats a la Vall d'Uixó". "Considerem que els veïns han de tindre avantatges en l'accés i per això plantegem estes mesures", ha conclòs Herminio Serra.

Pujar